CroResp

Respirator sa zaštitom za oči izrađen od ronilačke maske, adaptera i filtera za viruse za zdravstvene radnike

Što je to CroResp?

CroResp je respirator sa zaštitom za oči izrađen od ronilačke maske, adaptera i filtera za viruse za zdravstvene radnike.

Želimo da ovi respiratori budu u potpunosti besplatni za sve naše zdravstvene djelatnike koji su svakodnevno u direktnom i najbližem kontaktu sa zaraženim pacijentima. Sav naš rad je u potpunosti volonterski i otvoren, a sve informacije i napredak našeg projekta možete pratiti na stranici https://pandemija.info i službenim kanalima na društvenim mrežema. 

Tko stoji iza ovog projekta?

Projekt respiratora sa zaštitom za oči izrađen od ronilačke maske, adaptera i filtera za viruse izradila je grupa s pandemija.info mrežne stranice, online baze korisnih smjernica i edukativnih materijala iz cijelog svijeta namijenjene medicinskom osoblju u borbi protiv novog koronavirusa.

Projekt ne bi bio moguć bez rada tvrke Isinnova iz Italije u suradnji s doktorom Renatom Faverom iz Gardone Valtrompia bolnice te grupe iz Dječje bolnice u Bostonu, SAD. Iskreno im se zahvaljujemo na njihovom predanom radu i besplatnom širenju svojih inovacija.

 

Donatorska kampanja

Želimo da ovi respiratori budu u potpunosti besplatni za sve naše zdravstvene djelatnike koji su svakodnevno u direktnom i najbližem kontaktu sa zaraženim pacijentima. Zato smo pokrenutli kampanju u kojoj skupljamo donacije.

Naš projekt u medijima

Ubrzo nakon pokretanja poratala pandemija.info pojevili suse mnogobrojni članci i našem projektu u elektorničkim i tiskanim medijima. Jednaki interes izavao je i CroResp. To se pogotovo odnosi na donatorsku kampanju.

Slični projekti širom svijeta

Entuzijasti, ustanove i tvrtke širom svijeta rade na različitim rješenjima koja bi mogla poslužiti kao zaštita medicinskom osoblju u slučaju nedostatka standardne zaštitne opreme. 

Kontaktirajte nas

Pokušavamo odgovoriti svima što je brže moguće. Nemojte nam zamjeriti na mogućem sporijem odgovoru.

Svi sa znanjem i željom da pomognu su dobrodošli. Ovdje nema ega ili brige za vlastitim interesima.  

Scroll to Top